Proizvodi i usluge

Proizvodni program

Lijepljeni elementi za prozore i vrata

Proizvode se iz suhih ( 8% ) i blanjanih hrastovih elemenata koji se zavisno od tipa proizvoda lijepe kombinacijom dužinskog i debljinskog ( 3 - 4 lamele ) spajanja, pa tako razlikujemo 2 osnovna tipa proizvoda:
  • DKD - vanjski slojevi iz jednog elementa, srednji slojevi dužinski spojeni
  • KKK - svi slojevi dužinski spajani

Oba tipa proizvoda izrađuju se u različitim standardnim dimenzijama koje se koriste u proizvodnji građevne stolarije. Proizvod odlikuju već dokazana i širom poznata esteska svojstva slavonskog hrasta te njegova velika prirodna trajnost kao i zahvaljujući višeslojnom lijepljenju, velika dimenzionalna stabilnost i postojanost na vanjske utjecaje.

Masivne lijepljene ploče

Proizvode se iz suhih ( 8% ) i blanjanih hrastovih i jasenovih elemenata koji se zavisno od tipa proizvoda spajaju širinskim lijepljenjem ili kombinacijom dužinskog i širinskog lijepljenja.

Ploče se proizvode u različitim kvalitetama ( A, B, RUSTIK ) i dimenzijama ( standardne debljine, dužine i širine ).

Termo tretirani elementi za podove i oblaganje

Proizvode se iz prethodno osušenih ( 8% ) jasenovih elemenata koji se tretiraju na visokim temperaturama ( 190 - 210 C ) te na taj način postaju znatno otporniji na sve vrste vanjskih utjecaja.

Termo tretirane elemente, zavisno od potrebe kupca, izrađujemo profilirane u 7 različitih standardnih profila, blanjane bez profila ili neblanjane.


Proizvodi i usluge : Proizvodni program :
Proizvodi i usluge : Proizvodni program :
Proizvodi i usluge : Proizvodni program :
Proizvodi i usluge : Proizvodni program :
Proizvodi i usluge : Proizvodni program :